2.500.000

Benodigd voor bouw

Ons burgerinitiatief is letterlijk in rook opgegaan maar het Islamitisch Cultureel Centrum, onze droom, komt er.

1.300.000

Tot nu toe opgehaald

De gelijkenis van degenen die hun bezittingen op de Weg van Allah uitgeven is als de gelijkenis van een graankorrel die zeven aren voortbrengt, in iedere aar zitten honderd graankorrels. En Allah vermenigvuldigt voor wie Hij wil en Allah is Alomvattend, Alwetend.
De Koran – Soerah (2) al-Baqarah [aayah 261]

Donatie voor de bouw van een nieuwe moskee in Culemborg

In Culemborg willen wij een nieuw Islamitisch Cultureel Centrum bouwen. Het voormalige zwembad De Meer is in bezit van de vereniging Islamitische gemeenschap Culemborg. Wij willen iedereen die dat mede mogelijk heeft gemaakt hartelijk danken! Helaas is het bestaande gebouw in vlammen opgegaan, waardoor de kosten nu enorm oplopen. Er is nu € 2.500.000,- nodig.

Het gebouw wordt opgezet als een plek waar iedereen welkom is om kennis op te doen, te bidden en elkaar te ontmoeten. Bij al onze activiteiten zal actief burgerschap in de Nederlandse samenleving centraal staan.

Steun ons met de bouw van de nieuwe Takwa Moskee. De profeet (vzmh) heeft gezegd: “Degene die een moskee bouwt al is het ter grootte van een nest van een vogel of zelfs kleiner, Allah (swt) zal voor hem een huis bouwen in het Paradijs”. Jouw financiële steun zal je met de juiste intentie ook in het hiernamaals beloningen opleveren (“sadaqa djari’a”).

Hieronder kun je online, gemakkelijk doneren aan de Islamitische Gemeenschap Culemborg. Het is mogelijk om dit eenmalig te doen of maandelijks. Je kunt hierbij gebruik maken van iDeal, CreditCard, PayPal en meer.

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Telefoonnummer

Bericht

Bedrag *